Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Újra pendrive játék! Ki lesz az 500. blograjongó?

2011. március 14. - frequentflyer

Újra játékot hirdet az EgekUra Blog: keressük az ötszázadik rajongóját a facebook oldalunknak! Nyeremény is van, méghozzá egy 4GB-os AirFrance-KLM pendrive és egy 2GB-os KLM pendrive formájában (utóbbi a kép bal oldalán látható). Rajongó egyszerűen lehetsz: ráklikkelsz az oldal alján található facebook gombra, vagy az előző mondatban elrejtett hivatkozásra! Figyelem: az egyes cikkek like-ja nem jelenti a sorsoláson való részvételt, ha nem vagy a blog oldalának rajongója!

Nem csak az ötszázadik rajongónknak van esélye nyerni, hanem minden új és régi olvasónknak! A 4 gigás pendrive-ot ugyanis új rajongóink között sorsoljuk ki, amint megleszünk ötszázan, míg a két gigás USB-t az kapja, aki a nyertest ajánlotta. Ha a nyertes nem ajánlásra érkezett, akkor mind az ötszáz név bekerül egy kalapba, amelyből kisorsoljuk a gazdáját!

Megéri tehát új olvasókat szervezni, s repülésimádók / repülőbarátok fiogyelmébe ajánlani a blogot!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr388332656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása