Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Ferihegy ismét Clear!

2010. november 13. - frequentflyer

Ezt már szeretem: alighogy kiteszem a lábam az országból, jönnek a jó hírek. Pénteken például az, hogy Ferihegy visszakapta a biztonságos európai repülőtér, azaz a "clear" besorolást! NEm ekkortól vagy akkortól, hanem délután háromtól már élesben üzemelt a  dolog. Megpróbálok utánajárni annak, hogy aki a napokban utazik, az örülhet-e, mert azértz mire az EU-s bizottság állásfoglalása végigmegy az európai reptereken, akik azt megerősítik, majd intézkednek is - azért tapasztalatom szerint ezzel a folyamattal bizonyosan eltelik pár nap. Mindenesetre, végre újra európai utasokként szállhatunk át Frankfurtban, Münchenben, ismét csőre áll a Malév gép Madridban, s egy sor másik átszállóhelyen nem kell buszozni. Szép hétvégét mindenkinek!

Egy dolog nem változik, a sor és a szigor. Mint Hardy Mihály korábban nyilatkozta, a minősítés megszerzése nem eredményezi majd a szigorú átvizsgálás enyhülését, így aztán a reggeli sorok hosszának a csökkenését sem. Azon majd a SkyCourt megnyitása segít, a nyári menetrendtől.

Egy cikk a témában:

Egy videó is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr678332538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása