Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Havannával és a Karib-térséggel akciózik az Air France - KLM

2017. január 09. - frequentflyer

Magam is meglepődtem, amikor néhány kuncsaftomnak Saint Martin repülőjegyet kerestem egy nem túl távoli, február második felében rendezendő vitorlástúrájukhoz. (Tudjátok, a Princess Julianna reptér az, ahol a fürdőzők feje fölött haladnak el a leszálló repcsik, pl így.)

klm_sxm.jpgAz utazási irodától kaptak egy szelíd 260 ezer forintos ajánlatot, mire jött hozzám a segítségkérés. Megkérdeztem, mennyire rugalmasak időben - St. Martinon egy-egy nap plusz az elején vagy a végén talán elviselhető áldozat - s mivel pont ennyi belefért, rögtön találtam nekik 569 dollárért, mintegy 170 ezer forintért jegyet. Hatan voltak, számoljátok ki, mit nyert a csapat. Ha Te sem tudsz dűlőre jutni az utazási irodáddal és egy szerény tiszteletdíjat szánsz arra, hogy megkeressem Neked a minőség és az ár szempontjából is jó ajánlatot, keress meg az Egek Ura Blog Facebook oldalán át.

A megoldás természetesen a KLM volt, Amszterdamon keresztül még 15 órába sem telik így ez az út. Természetesen hamar rájöttem, hogy ez most egy zseniális januári akció - ilyenkor minden légitársaság számolatlanul szórja az olcsó jegyeket, aki komolyan utazni akar, jól teszi, ha tartalékol a januári promókra hogy tudjon igazán jó áron repülőjegyet venni.

az Air France - KLM most zseniális karibi árakat hirdetett, de ezen kívül Boston is jó áron van a választékban, példának okáért 160 ezer forint alatt. Amerika legrégebbi és legeurópaibb metropoliszában az élet persze nem olcsó, de fantasztikus a hangulat, itt van a MIT, a keleti part legfontosabb technológiai egyeteme és kutatóintézete, hogy a Harvardról már ne is beszéljünk. Amúgy Boston olyan, mint egy amerikai Dublin, mást nem is szükséges mondani.

Az AF-KLM mostani promóciós árai január 5. és 26. között érvényesek, a megvásárolt jegyek pedig 2017. december 10-ig használhatóak fel. 

Kuba 200 ezer alatt egyetlen átszállással Párizson át?

havanna.jpg

Nagyon ritka, hogy ennyiért meg lehet venni, de most igen. 198900 forint, nem sokkal van az álomhatár alatt, de így is alkalmi vétel. Havanna a karibi térség egyik legszínesebb és legelevenebb városa, amely különleges stílusával, pezsgő éjszakai életével és nosztalgikus légkörével igazán egyedi élményt nyújt a turistáknak. És már nem sokáig, hiszen hamarosan az amerikai turizmus-ipar megállíthatatlanul elönti Castro egykori birodalmát. 

Még néhány alkalmi vétel:  Pointe-a-Pitre: 130 900 Ft

Szafari őrülteknek Nairobi: 147 900 Ft

Fort-de France: 131 900 Ft

Ha a karibi térségbe utazol, akkor is igénybe veheted a Vodafone Világ Napijegy szolgáltatását, amellyel fix napi díj mellett mobilnetezhetsz. Posztolhatsz kedved szerint és idegesítheted az otthoniakat a fehér homokos képekkel. A Világ Napijegy szolgáltatás napi 2990 forintért ad Neked korlátlan posztolási élményt a saját mobilodról, SIM-csere nélkül.  vf_world_0701.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr5612110883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása