Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Bomba árakkal indul a BUD - Sanghai járat!

Turista: 480 euró Premium Economy 583 euró

2019. február 22. - frequentflyer

Szombaton már 480 euró volt a legolcsóbb jegy, írj a Facebook-oldalon, ha sikerült 170 euróért retúrjegyet venned! Persze egy like-ért sem haragszom :)

Csak röviden írom a bomba hírt:

Majdnem vadonatúj, dreamliner 787-9 járatokkal üzemeltetett, járat, közvetlen Budapest Sanghaj, a China Eastern oldalán kell megvásárolni. Az első járat június hetedikén indul.  10 óra húsz perc a menetidő, hetente három járat repül, szerdán, pénteken és vasárnap.

A Sanghajban bejelentett tervek szerint az új járatot a Shanghai Airlines Boeing 787-9 Dreamliner típusú géppel üzemelteti. Ezen a típuson mintegy 285 ülőhely áll az utasok rendelkezésére (4 első-, 26 business-, 28 prémium turista és 227 turista osztályú ülőhellyel). SkyTeam pontokat gyűjtesz, ha megveszed a jegyed. 

Sanghaj kiváló átszállási lehetőségeket is biztosít nemcsak sok más fontos kínai belföldi célállomás felé, hanem a Japánba, Dél-Koreába és más délkelet-ázsiai országokba utazók számára is, sőt akár Új-Zéland és Ausztrália felé is. A Shanghai Airlines járatai a tervek szerint nem csupán utasokat szállítanak, hanem mintegy 10 tonna légi árut is, ún. belly cargót a repülőgép rakterében.

ke_pernyo_foto_2019-02-22_11_51_44.png

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr4714642874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása