Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Akkora a verseny Anglia felé, hogy a fal adja a másikat!

London Southend és Manchester az EasyJet kínálatában

2018. szeptember 09. - frequentflyer

ezy_sen.jpg

London Southend és Manchester felé indít járatokat az Easyjet BUDapestről, hétfőn és pénteken! Az új londoni célállomásról csak annyit, hogy tavaly május előtt, mielőtt a FlyBe járatot indított volna ide, azt sem tudtuk, hogy van ilyen reptér. Ma meg már elmondhatjuk, hogy november másodikától két járat is lesz, e Londonhoz elég közel eső légikikötőbe. Akik az Egyesült Királyság délkeleti csücskében laknak, azoknak ez a járat jó választás, valamint azoknak is, akik szeretik a kényelmes reptereket. Southend on Sea (SEN) repterén ugyanis elég könnyedén megy minden reptéri procedúra, az ember leszállás után öt perc alatt már a terminál előtt bogarászhatja, hogy jut be a városba. A megfejtés: vonattal, és gyorsan. 

ez_sen.jpg

Kelet-Magyarországiak figyelem! A Ryanair 2019 április másodikától Kassáról is repül London Southend on Sea reptérre! Miskolc, Tokaj és Szabolcs vonzáskörzetében ez egy nagyon jó eljutási lehetőség lesz London felé!

Az Easyjet beindul Manchesterbe is, s különösen érdekes, hogy a narancssárgák egy olyan régióba indítanak járatot, amely elég jól ellátott Pestről, ezen az útvonalon ők lesznek a negyedik versenyző! (Jet2, Ryanair, valamint a Wizz Liverpool-ba repül.) Az Easy-jegyek egyelőre olcsók, reméljük az extra kapacitás kicsit letöri a jegyárakat, amelyek Manchester felé elég magasak, amúgy. 

Egészen döbbenetes, hogyan változik a világ: amikor 2010-ben ezt a blogot elkezdtem írni, biztosan hülyének néztem volna azt, aki azt mondja nekem. 2018-ben több, mint napi tíz járat köti össze Londont és Budapestet. Na de, hogy több angliai város felé is komoly verseny legyen a piacon? Na, azt nem gondoltam volna. 

Ne feledjétek, hogy a LOT Lengyel légitársaság London City repülőtérre repül feburár 18.tól.

Tehát ha most megnézzük, Heathrow, Gatwick, City, Luton és Stansted, és még Southend is a kínálatban lesz.

london.jpg Ez már választék. Olyan, hogy akár meg is teheti az ember, hogy skippelje Lutont, amelynél undorítóbb hely nem nagyon van szerte Európában. Stansted dettó. 

Kíváncsi vagyok, merre fejlődik tovább a skóciai járatkínálat. Egy naponta induló Edinburgh-Budapest például jól állna az Easyjetnek. Na jó, heti három járat is elég lesz.   

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr2114230959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása