Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Máris hiányzik? Még üzenhetsz neki! Jófejség faktor a BUDapest Airporttól...

2014. február 19. - frequentflyer

Felkerült a YouTube-ra egy videó, ami a Budapest Airport egyik legjobb fej vállalkozása, rögtön a Runway után :-) . Vannak azok a jófejség-marketing-akciók, melyek nem kerülnek különösebben sokba, talán pár tucat embert érintenek, na esetleg egy-két repülő utasait, de állati megható és klassz kisfilmek készíthetők belőlük, amelyek aztán terjednek a közösségi médiában és kiválóan tudják acélozni egy reptér jó hírét. De őszintén szólva, nemcsak azt, hanem példának okáért magát a várost, mint a célállomást is. A Westjet karácsonyi meglepetését (oké, ez egy légitársaság), pár nap alatt 12 millióan nézték meg. A "szép emlékű", azóta csődbe ment Spanair is megörökítette, hogy a karácsonyi Barcelona Las Palmas járatának utasai egy csomaggal többet vihettek haza.

Most pedig a Budapest airport érzett rá, hogy Valentin napon még nehezebb pillanatokat jelent a repülőtéri búcsúzkodás. Nem tettek hát semmi mást, minthogy a búcsúzkodók nem utazó feleihez léptek egy szívbe csomagolt tablettel, s felvettek egy személyes üzenetet, amit aztán levetítettek a tranzitban egyedül ácsorgó, beszállásra várakozó utasnak. Mindezt pedig felvették egy kamerával, s vágtak belőle egy kedves cuccot. Szerintem jó lett, nézd meg Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr498333226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása