Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Budapest - Amman a Ryanair új útvonala, idén októbertől

2018. február 04. - frequentflyer

umbrella-art-amman.jpgHetente kétszer Budapest Amman útvonalon repül majd a Ryanair - tette közzé ma reggel a légitársaság. A járatok októberben, a téli menetrenddel indulnak és még ebben a hónapban fel is teszik a foglalási rendszerbe. Hogy mely napokon járnak majd a gépek, azt még nem tudni, ahogy az árat sem. És ha tudnánk, a járatok indulásáig még legalább kétszer megváltozna minden, hiszen eddigi tapasztalataim szerint a Ryanair útvonaltervező csapatában valakinek hobbija, hogy minél többször változzanak a dolgok :)

A Budapest Airport adatai szerint a két város között éves szinten potenciálisan 27 ezer utas repülhet. Jordániába vízum kell, de nem bonyolult dolog megszerezni. A február 4.-i bejelentés pikantériája, hogy hat évvel ezelőtt, a Malév-csőd után pontosan ezen a napon hirdette ki tervezett menetrendjét a Ryanair. Amman-ba utoljára a Malév repült közvetlenül Budapestről, a járat a 2012-es csőd miatt szűnt meg.

ryanair-flight-e1470118541363.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr6513632104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása