Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Csak a célpont a biztos, az útvonal nem - így olcsósít a Lufthansa

A magyar utasoknak is jó lehet az Anyway Travel Pass

2017. november 14. - frequentflyer

Fontos Neked, milyen útvonalon érkezel meg a célállomásra, ha olcsó a jegy? Nem annyira? Na, akkor Neked találták ki az Anyway Travel Pass-t, amely a Lufthansa-csoport olcsósító megoldása. Én biztos ki fogom próbálni. Budapestről közvetlenül nem elérhető, de ha rugalmas vagy és előtte egy nappal megérkezel az indulási reptérre - mondjuk eltöltesz Berlinben egy kellemes napot, akkor magyar utasoknak is jó lehet, még akkor is, ha rá számolod a Berlinbe való eljutás költségeit. Nem mindig fog olcsóbb megoldást jelenteni, de sok esetben érdemes vele számolni. 

A lényege, hogy Peking, Hongkong, Sanghaj, Bangkok, Mumbaj, Delhi, L.A., Boston, Miami, Dubaj és Tel-Aviv felé kedden, szerdán és csütörtökön fix árért vehetsz jegyet, ám amikor megvetted, még nem tudod, mikor és milyen útvonalon utazol majd. Arról két nappal az utazás előtt kapsz értesítést. A Lufthansa ugyanis ezért az árért fenntartja magának a jogot, hogy ők döntsék el, hogy a Lufthansa, az Austrian vagy a Swiss légitársaságok közül melyikkel visznek el. Ne aggódj! Nem lesznek benne fél napos átszállások, csak éppen azokra a gépekre pakolnak fel, ahol vannak üres helyek. 

Nézzük az árakat:

Hong Kong, Bangkok, Peking, Sanghaj:  279 euró egy útra 
Mumbai, Delhi, Los Angeles – 249 euróeuró egy útra 
Boston, Miami – 199 euróeuró egy útra 
Dubai, Tel Aviv – each for 179 euró egy útra

Indulás: Kedd, szerda vagy csütörtök

Német repterekről érhető el: Hamburg (HAM), Stuttgart (STR), Düsszeldorf (DUS), Lipcse (LEJ), Berlin (TXL), München (MUC) vagy Frankfurt (FRA)

1: Felkeresed az interneten ezt az oldalt. Kiválasztod az indulás és a hazaindulás napját, majd fizetsz.

2: két nappal az utazás előtt kapod meg a pontos mentrendet és járatokat is tartalmazó jegyet. (Ezért biztosra kell menned: vagy kora hajnalban, még inkább előző este meg kell érkezned abba a városba. Hazafelé pedig a késő esti gépre érdemes foglalnod)

3.: Elrepülsz az úticélodra

lhg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr113269977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása