Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Qatar Business Class - álom áron

Stockholm - Sydney 1500 EURÓ!!!

2017. november 02. - frequentflyer

qatar-airways-a380-first-class-141.jpgA fenti bár egy Qatar Airways A380-as fedélzetén található, a business class utasok ingyenesen fogyaszthatnak finom italokat, pezsgőket, koktélokat és falatkákat az út során.

Húszéves fennállása alkalmából nagyon komoly biznisz promót tol a Qatar Airways. A OneWorld-tag Qatar Airways economy-n sem rossz, de hogy mitől vált ikonikussá a légi közlekedésben, azt business osztályon tudja megmutatni. Az igazság az, hogy kevesen és ritkán veszünk business jegyet, mert 700 ezres, egymilliós jegyárak jutnak eszünkbe, amikor a gondolat esetleg felmerül. Kevés ember vesz magánútjai alkalmával ennyiért repülőjegyet. Még annak ellenére is, hogy nincsenek kevesen, akik megtehetnék, pontosabban, megengedhetik maguknak. 

És ilyenkor jön jól egy promó. Ha az ember elmegy Ázsiába, netán Ausztráliába, és nem hátizsákkal utazik, hanem költ a kényelemre, a jó éttermekre, a különleges szállodákra, az utazás ára egyébként is csillagászati magasságokba tud emelkedni. Ha mondjuk egy tíznapos Bali utazásra egy pár amúgy is elkölt egymillió forintot, vagy még többet, mennyit hajlandó rátenni a repülőjegyre, annak érdekében, hogy már az utazás első pillanatától kezdve kicsit luxusban érezze magát? Félmilliót fejenként? Annyit biztos nem. Kétszázezret? Talán. Esetleg. 

A Qatar Airways business class különleges élmény, én tavaly megcsíptem egy Stockholmból induló promós árat, így nem is olyan rég kipróbáltam a Dreamliner  és az Airbus A330 fedélzetén a business-t. Hamarosan írok is róla. Ebben a postomban pedig arról olvashattok, mit tud ebben a műfajban a másik nagy klasszikus, az Emirates, amely ráadásul széles törzsű géppel jár Budapest és Dubai között.

Nos a business promók árazása a qatarnál elég érdekes. Általában olyan promóik vannak, ahol két jegy vásárlása esetén adnak jó árat. Néha világbajnok árakkal jönnek ki, néha pedig olyanokkal, amelyeknél promón kívül is lehet jobbat találni. Most nagyon jó áraik vannak. Szingapúr például Budapestről 393.000 forint fejenként. Ez általában 700 szokott lenni. 

Körülnéztem nektek olyan városokból érvényes ajánlatok között is, amelyekbe könnyű és nem túl drága eljutni Pestről. Nos, komoly találatok vannak. Minden ár két jegy vásárlása esetén értendő, de fejenként! Az árak alatt pedig még két képet látsz arról, hogy milyen utazási környezetet kapsz ezért cserébe!

- Ha tetszett ez a post, lájkold a blog Facebook-oldalát!

- Ha segítségre volna szükséged a foglaláshoz, vagy más repülőjegy keresése során akadtál el, tiszteletdíjért  cserébe segítek. Amit csak akkor kell kifizetned, ha találtam Neked megfelelő jegyet. Keress a Facebookon a részletekért!

Stockholm - Sydney és Stockholm - Auckland 1500 EUR!!!

(Működik Stockholm - Sydney és Auckland - Stockholm párosítással is, valamint fordítva! A Doha - Auckland 16 és fél óra!)

Helsinki - Bangkok 1100 EUR

ATHén - Hong Kong 1220 EUR

Prága - Bangkok  350.000

Szófia - Sanghaj 300.000

Szófia - Phuket 330.000

Szófia - Szingapúr 320.000

Belgrád Zanzibár 1100 EUR

Belgrád - Szingapúr 1300 EUR

!!!  BUD - Chonqqing 280.000 !!!

BUD- Szingapúr 393.000

Berlin - Fokváros 1270 EUR

Berlin - Bangkok  1200 EUR

1500344376394.jpg

7431462124_6e3aee0fd5_z.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr1913143344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása