Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Eurowings: Berlin-Tegel - Budapest a téli menetrendtől

A Lufthansa-csoport "diszkont" légitársasága azonnal belép az Air Berlin helyébe

2017. október 11. - frequentflyer

Berlin Tegel (TXL) és Budapest között indít járatot a téli menetrendtől a Eurowings - erősítette meg kérdésemre a légitársaság néhány perccel ezelőtt.

Mindez pedig azt jelenti, hogy az Air Berlin kihullásával október végén esedékes végleges leállásával sem szűnik meg az összeköttetés Berlin városhoz közelebb eső Tegel reptere és Budapest között. Amióta tudjuk, hogy az Air Berlinnek sajnos vége van, s immár néhány napja az is ismert, hogy mikor, azóta az a kérdés: pótolja-e valamelyik fuvarozó a Tegel-Budapest útvonalon a légitársaságot. Ha nem is napi három járattal, mint az AB meglehetősen irreális módon tette, de legalább eggyel. Azt ugyanis már tudjuk, hogy a Wizz járatot nyit Schönefeldre, és ott versenyez tovább a Ryanairrel, és az Easyjettel. Mivel az Easy elég nagy részt vesz át az AirBerlin kapacitásaiból, náluk még nyitva áll a lehetőség, hogy Tegelről is járjanak, esetleg költözzenek.

A Lufthansa diszkontleánya közleményében leszögezi, hogy folyamatosan figyelik a piaci folyamatokat, és nyitnak új járatokat, valamint szükség esetén módosítanak a járatsűrűségen, ha szükség van rá.  
Photo by Danny Kahra, a fotós engedélyével használom a képet. 

f39a1545.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr7912954799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása