Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Budapest - Santander a Ryanairtől

2018 áprilisától indul a járat, jegyek szeptembertől foglalhatók

2017. augusztus 26. - frequentflyer

2018 tavaszától Santanderbe indít közvetlen járatot a Ryanair, hetente kétszer. Hogy pontosan mikor, mely napokon és mennyiért, azt egyelőre nem közölték, de pár nap múlva már foglalhatók lesznek a jegyek az ír fapados jövő nyári menetrendjére, így akkor kiderül. Annyi biztos, hogy augusztus 28-.ig levadászható néhány 3098 forintos jegy. 

Santander önmagában jó kis hely, nagyon komoly hajós központ, van egy hosszú és látványos promenade-ja a tengerparton és hát az egész észak-spanyol térség kiválóan bejárható innen, például még San Sebastian is, amely az egyik legszebb turistahely errefelé, cserébe a városban aranyáron mérik a szállásokat - tehát nem érdemes ott lakni.

Santanderből Bilbao, de még észak-Portugália is elérhető és gasztro szempontból sem utolsó a környék. Részletek a járatról, ha a Ryanair is felfedi a titkot.  santander.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr912780132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása