Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Kuba - Miami kirándulás 150 ezerért, Finnair A350-essel!

Fantasztikus ár Havannába, ha sietsz, elcsíped! (A350 és A380 gépeken)

2017. augusztus 18. - frequentflyer

kuba2.jpgBelefutottam egy hatalmas repülőjegybe, amivel egy fantasztikus kubai-amerikai utat nyomunk január első két hetében, amikor itthon a fű sem nő. Nem részletezem hogyan, mert nem is ez a lényeg, most elmondom, mi a kör lényege.

Január elsején indulok reggel 11.15-kor Bécsből Helsinkibe, ahol kétórás várakozást követően beülök a Finnair vadonatúj Airbus A350-900XWB szuperkényelmes repülőjébe. Itt olvashatsz egy posztot arról, amikor átvették, itt pedig megnézhetsz egy klassz kis videót. 16 óra alatt, ottani idő szerint este fél tízre érek Havannába, parádés menetrend.  (A nagyrészt komopzit-építésű és extra környezetbarát repülőnek a Finnair volt az első európai üzemeltetője, ma már használja a Lufthansa is, ennek egy példánya éppen szeptember nyolcadikán tesz látogatást Budapesten is. Abból az alkalomból, hogy augusztus 26.-án lesz éppen ötven éve, hogy a Lufi repül Németország és Magyarország között. )

Január 13.-án Miamiból egy londoni átszállással 12 óra alatt Budapestre érkezem, a British Airways járatán. Ez így összesen,

attól függően, hogy hazafelé mely járatokra teszed le a voksot, 145.000 és 150.000 forint között van.

Ha Miamiból 17.15-kor indulsz, akkor Airbus A380 szuperjumbóval jöhetsz haza és másnap délben már itthon is vagy, méghozzá BUDAPESTEN. (Nem Bécsben.)

Tehát: ha álmodoztál valaha Kubai útról, de a 200, de még inkább 220 alá soha be nem köszönő repjegyárak tartottak vissza, ez kivételes lehetőség, ráadásul extramodern és extra kényelmes repülőgépeken. 

Egy csomó más dátumra is elérhető ez az ár, csak éppen, ki tudja meddig. Ha érdekel, írj nekem az Egek Ura Blog facebook oldalán, - köszi, ha lájkolod - elirányítalak egy olyan utazási irodához, amelyik ki is tudja állítani a jegyet. Vagy keresd az Atlantic Fly jegyirodában Andreát.

New York-i visszaindulással még olcsóbb, cikra 135-140 ezer. Működik Atlantából, Fort Lauderdale-ből, vagy Houston-ból is, nagyon baráti áron. 

Mivel fogsz közlekedni Havanna és az USA között? 30-40 ezer forintért elcsíphetsz járatokat Miamiba, Fort Lauderdale-be, Atlantába vagy épp New Yorkba.

Az USA és Kuba között érvényben vannak utazási korlátozások, amelyekről itt és itt tájékozódhatsz. De Kubából Amerikába magyar állampolgárok problémamentesen utazhatnak. De ha ezek nem nyugtatnak meg, akkor alkalmazd a teljesen bevett és teljesen legális kiskaput: vegyél átszállásos repjegyet Kuba és az USA között, mondjuk olyat, amelynél Mexikóban, vagy valamelyik Karibi országban kell átszállnod. 

Kalandra fel!

Ha tetszett ez a poszt, lájkolj az Egek Ura Blog Facebook-oldalán.

- Ne feledd: ha más okos repjegyre lenne szükséged, nem vergődsz zöld ágra az utazási irodáddal, vagy éppen nem vagy elég bátor a netes jegyvásárláshoz, keress engem és egy szerény tiszteletdíjért megkeressük a Neked megfelelő jegyet. 
- Ha business útra mész, akkor is érdemes hozzám fordulnod, mert elég up to date ismeretekkel rendelkezem a különböző légitársaságok business osztályairól és ha már sokat fizetsz a jegyért, segítek kihozni ebből a legtöbbet. Hogy a legjobb körülmények között a legjobb menetrenddel repülhess. 

- Ha a törzsutas pontjaid felhasználásával akadnak problémáid, akkor is fordulhatsz hozzám. 

kuba-havanna-varadero-utazas-nyaralas-korutazas-oldtimer-header.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr8612761462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása