Minden, ami a repülésben prémium!

Egek Ura

Étterem, ahogy Te szereted - a KLM World Business Class

2017. augusztus 09. - frequentflyer

Ha tapasztaltad már valaha, milyen a KLM World Business Class - azaz biznisz osztály a kék repülők hosszú távú járatain - akkor most képzeld el mindezt hatványozott kényelemmel. A holland királyi légitársaság alaposan megújítja a fedélzeti ellátást a bizniszen, ami annyit tesz, hogy pontosan úgy szolgálnak ki, ahogy Te szeretnéd. Hogy legyünk kicsit konkrétabbak: nem akkor fogyasztod a pazar fogásokat, amikor a szervíz elér Téged is, hanem akkor, amikor Te szeretnéd. A szolgáltatást július elsején vezeztte be a KLM Johannesburg felé, október 29.-től pedig az egyik legnépszerűbb úticéljuk, Bangkok felé is bevezetik. Aztán szép lassan minden célállomás felé. Ha szeretnél látni egy frappáns kis videót az újításról, aztán olvass tovább.

A KLM World Business Class mindig is a legjobbak egyike volt a világon. Lassan négy éve, hogy teljesen újratervezték a kabin belsejét, full vizszintessé alakítható, formatervezett székekkel a főszerepben. Hogy ez milyen, arról anno írtam itt, illetve Csárdás Peti barátom beszámolóját elolvashatjátok itt. Ezek mentén most nem megyek bele a kályhától való alapos ismertetésbe, de aki business-en repülne a KLM-mel, annak ajánlom. Egyértelműen.

Ennek a blognak köszönhetően egyébként eléggé naprakész vagyok abból, melyik légitársaság mit kínál több ezer euróért a prémium osztályokon. Ezért, ha ilyen utat tervezel és a legjobbat akarod magadnak, fordulj hozzám bizalommal a blog facebook-oldalán keresztül, szerény tanácsadói díjért megkeresem az igényeidnek legjobban megfelelő járatot - legyen szó business vagy turista útról, vagy osztályról. 

Visszatérve az újratervezett business szolgáltatásra, azt gondolom, nem kell ecsetelni, hogy önmagában kincset ér, hogy akkor hozzák Neked az ételeket, amikor Te szeretnéd. Ha fáradtan szállsz fel a repülőre és előbb aludnál egy kicsit? Nem probléma. Már az induláskor jetlegtől szenvedsz, mert egy hosszú út közepén vagy és a biológiai órádnak az a jó, ha végigalszod az utat és csak leszállás előtt szeretnél enni? Nem gond? Sőt, egyáltalán, semmi nem gond, úgy hoznak enni, ahogy Te szeretnéd. Akkor, amikor Neked a legjobb. 

Kapsz három full fogást, aztán pedig még további fél tucatból választhatsz, amit közben előkészítenek Neked. Ez a felfogás egyébként a keleti légitársaságoktól indul, de a KLM most kimaxolta a testreszabott szolgáltatást. Ennél nehezen lehetne rugalmasabban csinálni.

Mint gyakorlott business utazó, mondok egy másik előnyt is. Nem használnak kiskocsikat, csak a legszükségesebb mértékben. Ennek az az előnye, hogy nem csörög, nem tolják neki a székednek, stb. A KLM jól képzett és barátságos utaskísérői tálcán hozzák az ételt, mint az étteremben. Ez tényleg komoly. 

Sok légitársaságnál még ma is úgy választok széket, hogy az ne legyen a folyosó mellett, mert ha mondjuk aludni szeretnék, minden alkalommal felébredek, amikor véletlenül a székemnek tolják az italos vagy ételes trolley-t. Ha nem a folyosóra kilógó kezemnek. Vagy, nem éppen arra ébredek, hogy a szomszédomnak éppen kitöltenek még egy fehérbort, de közben minden üveg koccan egyet. Szóval, a KLM business-en, kevesebbet fogsz emiatt felébredni. Ha szeretnéd tudni, mivel kényeztetnek a fedélzeten, nézd meg ezt a sorozatot. Aztán, ha tetszett a poszt, lájkold az Egek Ura Blog facebook-oldalát!500_yourtimetodine-098-nl-lowres9x16.jpg500_yourtimetodine-103-nl-lowres9x16.jpg

 

500_yourtimetodine-035-nl-lowres9x16-copy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egekura.blog.hu/api/trackback/id/tr4412731516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása